mandag 22. september 2008

Mengo Primery School

Olof sendte med oss ca. 15 basketballer som vi skulle dele ut her nede.
Så mandag morgen bestemte vi oss for å være litt "julenisser" Vi hadde sett at det lå en barneskole rett bortenfor gjestehuset.

Vi tok med oss fire basketballer og gikk bort dit litt over kl. åtte på morgenen. da vi kom dit ble vi mottatt av rektor, John Mayanja Danze, og vist rundt på skolen.
Mens vi gikk rundt fortalte han litt om skolen. Skolen erv den eldste barneskolen i Kampala. den ble grunnlagt i 1897 og er eid av Church of Uganda. Det var over 900 elever der og det var ca. 100 pr. klassetrinn. Etter litt fundering bestemte han at ballene skulle gå til de yngste elevene. Så vi skulle besøke to førsteklasser, en tredje klasse og en fjerde klasse.

Dette ble en meget hyggelig seanse. Når vi kom inn i klassen med rektor i spissen reiste alle eleven seg og sa i kor "Good morning Mr Headmaster Danze, John" og de klappet og var helt tydelig kjempegalde for å få besøk.

Ballene ble mottatt av "Kapteinen" i klassene.










Etter at vi hadde delt ut ballen måtte vi inn på rektors kontor og skrive oss inn i gjesteboken. Han ville gjerne han epost-adressene våre så de kunne holde kontakt med oss.

Ingen kommentarer: